▶️ Boek nu jouw GRATIS proefles en geniet van tijdelijke korting op verdere lessen!

Wil jij graag een all-round betere muzikant worden? Schrijf je nu in voor privé-lessen!

Ableton Live

Muziekproductie

Songwriting

Compositie

Ear Training

Gitaar

Piano

Saxofoon

Jouw leraar? Ik ben Reindert, muziekproducer, songwriter en multi-instrumentalist uit Leuven, ook te horen als saxofonist bij chill-hop producer Poldoore. De voorbije jaren maakte ik deel uit van talrijke projecten op podia over de hele wereld... Recent nog haalde ik mijn Masters aan de Universiteit van West-Londen.

Doorheen deze uiteenlopende projecten van Hip-Hop tot Free Jazz, van Folk Pop tot Elektronica, leerde ik diepgaande muziek- en geluidstheorie en verfijnde mijn technische skills, maar vooral leerde ik er erg verschillende perspectieven op muziek kennen, en wat de artistieke mindset van de meest succesvolle muzikanten inhoudt. Ik mocht proeven van hoe muziek mee de wereld samenbrengt, en dat wil ik verderzetten, door mijn kennis en passie voor muziek te delen met jou! 

Naast eigen projecten ben ik actief als vaste educatieve medewerker bij de Leuvense muziek- en kunstorganisatie WISPER, ten huize OPEK, en als privé coach voor bands en muzikanten. In deze één-op-één formule - zoals bij de traditionele meesters - kan ik een persoonlijke aanpak garanderen.

De lessen gaan door in mijn home studio in Boutersem, een muziekruimte in Bertem, of gewoon bij jouw thuis (en indien nodig online). We stellen samen een traject op waarbij jij de teugels in handen houdt van je eigen ontwikkeling als liefhebbende muzikant of artiest.

▶️ Boek nu jouw GRATIS proefles van 90 minuten en geniet van tijdelijke korting op verdere lessen!


Heb je nog een vraag? Shoot! Verzend een bericht via het contactformulier of op reindert.spanhove@gmail.com

Leerlingen aan het woord

Reindert is a very skilful and dedicated teacher, who is thoroughly invested in the success of his students. He gives clear instructions which gradually - and almost imperceptibly - increase the level of difficulty so that, before you know it, you find yourself doing what seemed initially very difficult but now seems within your range of skill. Reindert's approach makes ear-training, which is often seen as a necessary but uninspiring subject, both interesting and enjoyable.

- Mathilde S.

Als leerling saxofoon hou ik van Reindert's ongebreidelde passie voor muziek dat hij combineert met diepgaand onderzoek, attractieve artistieke invalshoeken en een onophoudelijke toewijding voor het lesgeven.

- Bart S.

Les volgen bij Reindert voelt niet als de typische leerkracht leerling verhouding waarbij de leerling opgelegde stukken moet spelen. Het was zoals met een vriend samen muziek, jazz, ontdekken. Technische passages ontleden en bestuderen of filosoferen over melodieën en eigen ideeën. Samen verbaasd en verwonderd in de schoonheid van muziek. Elke ‘les’ was weer anders. Soms improviseerden we, andere keren waren we uren in gesprek, maar elke keer werd ik dichter bij de muziek gebracht en leerde ik nieuwe dingen.

- Steyn C.